Kant en klaar maaltijden van restaurant kwaliteit


Onze keuken is goed gekeurd door de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit
Kijkje in de keuken
In onze keuken werken wij alleen maar met dagverse producten en met het beste keukenapparatuur, zodat wij elke dag weer verse maaltijden kunnen voorbereiden die rijk blijven van smaak.
Met een passie voor koken ben ik Rich Meals begonnen en streef ik samen met mijn team om elke dag weer hoogwaarde maaltijden af te leveren die zijn gemaakt van verse en eerlijke producten. Jarenlang heb ik ervaring en kennis opgedaan in het hogere segment van de horeca. Als student van meesterkok Otto Nijenhuis heb ik veel geleerd om met verse kruiden en vergeten groentes de heerlijkste maaltijden voor te bereiden.
In de keuken werken wij met de nieuwste apparatuur om onze kwaliteit en smaak te waarborgen. Zodra onze producten hun kookpunt bereikt hebben worden deze direct terug gekoeld door onze “blast chiller”. Hiermee wordt er met een hoge snelheid koude lucht over de maaltijden geblust, waardoor de bacteriegroei zo min mogelijk kans krijgt en en dit ten goede komt van de houdbaarheid en kwaliteit.
door Rich Thonhauser – Oprichter
Chefkoks
De echte Rich Meals chefs zijn de getalenteerde koks die alle vernieuwende recepten hebben ontwikkeld. Hieronder kun je van elk van onze Chefs lezen wat hen drijft om de lekkerste gerechten te maken.
In onze keuken werken wij met een strakke indeling en elke kok heeft zijn eigen werkzaamheden. Dit zorgt ervoor dat wij efficiënt kunnen werken en dat elke kok zijn eigen specialiteiten heeft. Met passie en aandacht voor eten staan wij elke keer weer met plezier in de keuken.

Richy
Eigenaar, chef kok, planning, inkopen, verpakken en allround
Maureen
Bedrijfsleidster, verpakken, inkopen, administratie en order verwerking
Kelvin
Aankomend sous chef, inkopen en verpakken
Jasper
Snijwerk en bezorger
Coen
Verpakken, snijwerk en bezorger
Lasse
Verpakken, inkopen, snijwerk, logistiek planner en bezorger
Yves
Leiding spoelkeuken, snijwerk en bezorger
Vincent
Verpakken, snijwerk en bezorger

Bezorging en Levering
Met onze eigen Rich Meals bussen bezorgen wij elke dinsdag, vrijdag en zaterdag. Zo zijn wij niet afhankelijk van een andere organisatie en stoppen wij pas totdat elke maaltijd is geleverd.
Wij hebben vier bezorg momenten in de week en leveren in heel Nederland en België. Door weer en wind zorgen wij dat iedere klant op tijd zijn maaltijden ontvangt.
Dinsdag en vrijdag leveren wij in België en regio Limburg.
Woensdag Noord-Brabant, Zuid-Holland en Noord-Holland.
Zaterdag leveren wij aan de rest van Nederland.
04. Afhaalpunten
Het is ook mogelijk om onze maaltijden af te halen in onze specifieke afhaalpunten. Door het hier te laten bezorgen betaal je geen verzendkosten en kan jij de maaltijden ophalen wanneer het jouw uitkomt.
Wij hebben verschillende afhaalpunten in Nederland en België. Door de maaltijden op deze specifieke punten af te leveren, zorgen wij ervoor dat onze maaltijden ook af te halen zijn in bijvoorbeeld sportscholen of kantoorruimtes.
